Rolsteigers

Aandachtspunten bij een rolsteiger huren.

Onze steigers zijn In zes vloermaten en van vier tot vierentwintig meter hoog beschikbaar, ons materiaal wordt regelmatig gekeurd en het is de meest veilige oplossing voor het werken op hoogte.

Waarvoor kunt u onze rolsteigers gebruiken?

Onze rolsteigers worden veel gebruikt voor het schilderen van ramen, en uiteenlopende werkzaamheden aan dakgoten en boeidelen, Het is eenvoudig mogelijk om 2 of meer rolsteigers te combineren voor lang werk. zelfs het opnieuw voegen van muren wordt op een rolsteiger van steiger huren gedaan.

Welke steiger heeft u nodig?

Een rolsteiger rolt en is dus verplaatsbaar PUNT ... Helaas was het maar zo simpel, hierna volgen enige aandachtspunten; met onze kleinste steiger met een met een steigerdiepte van 73 centimeter (smal frame) en een steigerbreedte van 2 meter een goede keuze voor onderhoud en schilderwerk aan kozijnen voor een rijwoning die 5 a 6 meter gevel breedte heeft, natuurlijk is als alternatief een rolsteiger met een diepte van 135 centimeter (breed frame) een goed alternatief, het is net waar u de voorkeur voor heeft maar belangrijker is hoeveel ruimte u op grond heeft, veel bewoners hebben van hun tuin en terras een fraaie buitenkamer gemaakt om van onze mooie zomers te genieten dat is dus iets om rekening mee te houden want waar laat je je tuin meubilair?

De grotere rolsteigers met een steigerdiepte van 135 centimeter (breed frame) en steigerbreedte van 2,5 en 3 meter zijn wel weer handiger voor de hoge werkzaamheden gewoon omdat het verplaatsen meer tijd kost.

Een ander probleem als u een rolsteiger huurt is het gebruik op de openbare weg steeds meer mensen zijn minder mobiel, gebruiken een scootmobiel of andere hulpmiddelen en kunnen niet eenvoudig om de steiger heen zeker niet als er direct naast geparkeerde autos staan of er een drukke weg is, speciaal voor deze situaties hebben wij van steiger huren steigerframes die open zijn voetgangers worden niet meer beperkt het nadeel is dat de steiger niet meer kan rollen. Dit is meer het terrein van de gekoppelde- of gevelsteiger.

Wie werken op onze rolsteigers?

Bijna iedere vakgroep werkt op onze steigers, vanzelfsprekend zijn dat veel schilders en timmerlieden maar ook kunstenaars en tegelzetters, zelfs dakdekkers gebruiken onze rolsteigers om boven te komen en ook als randbeveiliging tegen valgevaar. Technische installateurs en plafond monteurs gebruiken de steiger veel binnenshuis. Ook is de particulier / doe het zelver vanzelfsprekend veel op een rolsteiger van steiger huren te vinden.

Onze steiger verhuur en montage service. Wij leveren elke rolsteiger kompleet met alle benodigde onderdelen, voor de doe het zelver leveren we een handige steiger opbouw beschrijving mee of naar keuze wordt de rolsteiger door vakbekwame monteurs geplaatst. U kunt uw steiger bij ons reserveren en de huurperiode gaat pas in bij levering. Zo blijft het betaalbaar.

Kwaliteit.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van steigers begrijpen wij uitstekend - AFSPRAAK IS AFSPRAAK.

Gewoon omdat uw vrije tijd beperkt is en voor de vakman betekent geen steiger niet werken en dus vertraging. Wij beschikken over een ruime voorraad aan rolsteiger opties en uitbreidingsmogelijkheden en weten deze toe te passen zodat er altijd een oplossing is te bedenken,

• Uitstekend gekeurd materiaal.

• In veel maten beschikbaar.

• Huurperiode gaat pas in bij levering.

• AFSPRAAK IS AFSPRAAK.

Een rolsteiger huren in elke hoogte doe je hier:

4 meter, 6 meter, 8 meter, 10 meter, 12 meter, 14 meter, 16 meter, 18 meter

Foto-tabelview Lijstview

5 artikel(en)

Foto-tabelview Lijstview

5 artikel(en)

Show More Products